Tuesday, 28 June 2011

Mesyuarat Jawatankuasa Biro Kebajikan dan Helwani

Pada 23 Jun 2011 yang lalu, satu mesyuarat Jawatankuasa Biro Kebajikan dan Helwani, PERSAGA telah diadakan di rumah En. Mohd. Ismail bin Sumadi. Mesyuarat yang telah berlangsung bermulanya jam 9.30 malam itu antara lain membincangkan aktiviti-aktiviti yang akan dikendalikan oleh Biro ini. 

Sunday, 19 June 2011

Majlis Tahlil dan Marhaban
Pada 19 Jun 2011, satu majlis bacaan Surah Yaasin dan tahlil telah berlangsung di rumah En. Zuren bersempena rasa bersyukur beliau kerana dianugerahkan kesihatan yang semakin baik setelah terlibat di dalam satu kemalangan jalanraya tidak lama dahulu. Seiring dengan majlis itu juga telah dilangsungkan Marhaban bersempena menyambut cahaya mata yang tersayang.


Hadirin yang hadir ke majlis tersebut tidak kurang juga ramainya yang terdiri daripada saudara mara tuan rumah, sahabat handai dan jiran tetangga. Beginilah amalan yang telah diamalkan di kawasan perumahan Seksyen 2A sejak sekian lama. Diharapkan perkara yang sangat mulia ini dapat diteruskan di masa-masa akan datang.

Mesyuarat Biro Keselamatan dan Kesedaran Sivik
Pada 18 Jun 2011 jam 9.30 malam telah diadakan satu mesyuarat Biro Keselamatan dan Kesedaran Sivik bertempat di No. 5 Jalan Gapi 2A/11. Mesyuarat tersebut telah dipengerusikan oleh En. Mohd. Yunus bin Isa merangkap sebagai Ketua Biro.

Search This Blog

PANORAMA ANTARA GAPI

Perumahan Antara Gapi, Serendah merupakan satu kawasan yang berkonsepkan panorama alam tropika, satu konsep 'hijau' yang diketengahkan oleh pihak Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor (PKNS) dalam memelihara alam sekitar. Koleksi foto dibawah ini menggambarkan senario yang indah dan damai di Antara Gapi ini.

KOLEKSI TERBITAN PERSAGA

Untuk makluman para penonton dan warga Seksyen 2A khususnya, mulai pada 29 Julai 2011, semua episod-episod terbitan PERSAGA yang telah berlalu akan dimuatkan di dalam ruangan KOLEKSI TERBITAN PERSAGA ini.

Kepada sesiapa yang ingin mengulangtayang bolehlah memilih siaran yang hendak ditonton dengan meng'klik' pada klip video yang betul di bawah ini.

Pos Yang Terhangat