Tuesday, 10 January 2012

Ruangan "Lensa Persaga" dilancarkan.Mulai daripada 10 Januari 2012, satu slot baharu telah diwujudkan di dalam blog PERSAGA. Ruangan ini akan memaparkan gambarfoto-gambarfoto panorama keindahan di sekitar perumahan Antara Gapi. Hayatilah kebesaran Allah S.W.T.

Tiang-tiang membisu mendamaikan seteru.

Pagi yang indah menghamparkan harapan baharu.

Sang suria mengintai dicelah-celah rimbunan pepohon.

Bunga-bungaan mewangi di taman indah Antara Gapi.

Pihak PERSAGA mengalu-alukan kepada sesiapa yang ingin menyumbangkan gambarfoto-gambarfoto kepada laman blog ini di ruangan Lensa Persaga dengan menghubungi pihak kami untuk terma dan syarat. Terima kasih.

No comments:

Post a Comment

Search This Blog

PANORAMA ANTARA GAPI

Perumahan Antara Gapi, Serendah merupakan satu kawasan yang berkonsepkan panorama alam tropika, satu konsep 'hijau' yang diketengahkan oleh pihak Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor (PKNS) dalam memelihara alam sekitar. Koleksi foto dibawah ini menggambarkan senario yang indah dan damai di Antara Gapi ini.

KOLEKSI TERBITAN PERSAGA

Untuk makluman para penonton dan warga Seksyen 2A khususnya, mulai pada 29 Julai 2011, semua episod-episod terbitan PERSAGA yang telah berlalu akan dimuatkan di dalam ruangan KOLEKSI TERBITAN PERSAGA ini.

Kepada sesiapa yang ingin mengulangtayang bolehlah memilih siaran yang hendak ditonton dengan meng'klik' pada klip video yang betul di bawah ini.

Pos Yang Terhangat