Friday, 29 July 2011

Pemakluman

Assalamualaikum w.b.h. dan Salam Sejahtera.

Sidang penonton sekelian, siaran "MARI BELAJAR TAJWID" dan "SANTAPAN MINDA" bagi minggu lepas telah diubah slotnya berikutan pihak PERSAGA hendak menyiarkan episod kedua bagi kedua-dua slot tersebut. Kepada para penonton yang masih ingin mengikuti episod 1 program-program tersebut bolehlah menontonnya di laman "TV Persaga" yang terletak pada "menu bar" atau di bahagian paling bawah laman blog ini di ruangan KOLEKSI TERBITAN PERSAGA. Harap maklum.

Biro Perhubungan Awam dan Penerbitan,
PERSAGA.

No comments:

Post a Comment

Search This Blog

PANORAMA ANTARA GAPI

Perumahan Antara Gapi, Serendah merupakan satu kawasan yang berkonsepkan panorama alam tropika, satu konsep 'hijau' yang diketengahkan oleh pihak Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor (PKNS) dalam memelihara alam sekitar. Koleksi foto dibawah ini menggambarkan senario yang indah dan damai di Antara Gapi ini.

KOLEKSI TERBITAN PERSAGA

Untuk makluman para penonton dan warga Seksyen 2A khususnya, mulai pada 29 Julai 2011, semua episod-episod terbitan PERSAGA yang telah berlalu akan dimuatkan di dalam ruangan KOLEKSI TERBITAN PERSAGA ini.

Kepada sesiapa yang ingin mengulangtayang bolehlah memilih siaran yang hendak ditonton dengan meng'klik' pada klip video yang betul di bawah ini.

Pos Yang Terhangat