Sunday, 24 July 2011

Mari Belajar Tajwid Episod 1
Assalamualaikum w.b.h. dan Salam Sejahtera.

Alhamdulillah berkat daripada usaha gigih yang berterusan, pihak PERSAGA telah berjaya menyiarkan satu lagi slot perkongsian ilmu untuk tontonan semua warga Seksyen 2A Antara Gapi khususnya dan sidang penonton umumnya. Saksikan slot MARI BELAJAR TAJWID Episod 1 yang disampaikan oleh Pn. Azmah binti Mohamad.

MARI BELAJAR TAJWID Episod 1
(Huruf Hijaiyah)Kepada sidang penonton, anda boleh membuat sebarang komen, cadangan dan sebarang perihal bagi membantu pihak penerbitan PERSAGA untuk melakukan penambahbaikkan dengan mengklik pada perkataan "comments". Bersama-sama kita bangunkan persatuan kita kita demi masa depan yang terjamin bagi generasi akan datang.

No comments:

Post a Comment

Search This Blog

PANORAMA ANTARA GAPI

Perumahan Antara Gapi, Serendah merupakan satu kawasan yang berkonsepkan panorama alam tropika, satu konsep 'hijau' yang diketengahkan oleh pihak Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor (PKNS) dalam memelihara alam sekitar. Koleksi foto dibawah ini menggambarkan senario yang indah dan damai di Antara Gapi ini.

KOLEKSI TERBITAN PERSAGA

Untuk makluman para penonton dan warga Seksyen 2A khususnya, mulai pada 29 Julai 2011, semua episod-episod terbitan PERSAGA yang telah berlalu akan dimuatkan di dalam ruangan KOLEKSI TERBITAN PERSAGA ini.

Kepada sesiapa yang ingin mengulangtayang bolehlah memilih siaran yang hendak ditonton dengan meng'klik' pada klip video yang betul di bawah ini.

Pos Yang Terhangat